MENIU

Vedetele, victimele modei: de la şic la vulgar nu e decât un pas - FOTO

Lady Gaga alege ţinute extravagante
Kelly Brooke, actriţă şi manechin
Rihanna, criticată pentru ţinută
Kate Hudson la decernarea American Music Awards

Fie că este vorba despre o festivitate de decernare a premiilor din industria muzicală sau un eveniment monden, vedetele se străduiesc să arate cât mai bine, uneori, însă, fără succes.

S-a întâmplat la festivitatea de decernare American Music Awards, când actriţa Kate Hudson a urcat pe scenă pentru a acorda un premiu trupei Black Eyed Peas. Se pare că rochia semnată de casa de modă Versace nu a fost cea mai fericită alegere a blondei: ţinuta era prea scurtă, iar decolteul mult prea adânc.

Fără îndoială Lady Gaga este un personaj controversat şi reuşeşte de fiecare dată să-şi şocheze fanii. Când vine vorba despre haine, cu cît mai puţine, cu atât mai bine!

De câteva săptămâni, Rihanna şi-a schimbat coafura şi se pregăteşte să revină în forţă pe scena muzicală.  Invitată în emisiunea Good Morning America, cu o audienţă de milioane de telespectatori, Rihanna şi-a încântat fanii cu noul său single. Se pare că de un singur lucru a uitat artista...să-şi pună pantalonii pe ea.

La începutul carierei, Kelly Brooke încerca să se facă remarcată, cu orice preţ. Şi ca actriţa să îi convingă pe ceilalţi de \"talentul\" ei, Brooke  a purtat o rochie roz cu posteriorul şi sânii la vedere.