MENIU

Site-ul FIFA: "LUPESCU ţinteste la mai multă glorie în Europa"

Foto: FIFA

Gafă de proporţii a site-ului oficial al FIFA. În titlul articolului în care era descrisă performanţa Şahtiorului, care a cucerit Cupa UEFA, după ce a învins-o în finală pe Werder Bremen, Lucescu este confundat cu...Lupescu.

De menţionat însă că în textul ştirii, când sunt citate declaraţiile antrenorului lui Şahtior, apare numele corect, cel al lui Mircea Lucescu. S-ar putea însă ca totul să fi fost totul doar o "scăpare" a redactorilor site-ului forului fotbalistic mondial, necorectată însă până la această oră.

"LUPESCU ţinteste la mai multă glorie în Europa!", este titlul dat de site-ul FIFA după victoria lui Şahtior cu 2-1 în faţa lui Werder Bremen. În textul ştirii însă redactorii site-ului FIFA revin la normal. "Vrem acum un sfert de finală sau o semifinală de Liga Campionilor", declară LUCESCU.

Recent, cei de la FC Timişoara au declarat că au informaţii că FIFA ar fi judecat greşit cazul "Poli Timişoara-Zambon", după ce ar fi confundat culoarea echipamentului lui FC Argeş cu cel purtat de gruparea bănăţeană!