MENIU

SE CONSTITUIE BEJ - Preşedintele Biroului Electoral Vrancea, desemnat în această după-amiază, este judecătorul Viorel Voineag, transferat în acest an de la Curtea de Apel Bucureşti la Secţia Civilă a Tribunalului Vrancea.

Preşedintele Biroului Electoral Vrancea, desemnat în această după-amiază, este judecătorul Viorel Voineag, transferat în acest an de la Curtea de Apel Bucureşti la Secţia Civilă a Tribunalului Vrancea

Preşedintele Biroului Electoral Vrancea, desemnat în această după-amiază, este judecătorul Viorel Voineag, transferat în acest an de la Curtea de Apel Bucureşti la Secţia Civilă a Tribunalului Vrancea. Locţiitori ai preşedintelui Biroului Electoral Judeţean sunt magistraţii Rodica Neagu, judecător la Secţia Penală şi Marilena Dibuş, judecător la Secţia Comercială a Tribunalului. Potrivit legii, birourile... electorale judeţene au ca principale atribuţii organizarea şi desfăşurarea alegerilor şi sunt alcătuite din 3 judecători, un reprezentant al Autorităţii Electorale Permanente şi din cel mult 7 reprezentanţi ai formaţiunilor politice care au propus candidaţi.
Mai multe articole despre:
null