MENIU

Sandu: Patronii din Liga I ar face bine să vadă de ce nu merg echipele lor

<descriere>

Rezultatele dezamăgitoare ale echipelor româneşti din Liga Europa nu rămân neobservate. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, critică patronii acestor echipe.

\"Patronii echipelor din  Liga I ar face mai bine să vadă de ce nu merg echipele lor. Marian Iancu spune că Timişoara a fost furată de arbitri în meciul cu Ajax, în loc să se întrebe de ce Bonfim a fost nevoit să facă fault din poziţie de ultim apărător. Dânsul îşi imaginează că, dacă l-am votat pe Platini, automat voi avea parte de avantaje? Nu e aşa! Patronii din fotbalul românesc să se concentreze pe echipele lor, pentru că aud de bugete de 20 de milioane de euro, dar care nu se regăsesc în performanţe. O echipă cu aceşti bani ar trebui să joace în primăvara europeană. Fiecare club care a participat în cupele europene să tragă linie şi să vadă unde sunt\", a declarat Mircea Sandu la Sportro.

Nici jucătorii Stelei nu au scăpat de criticile şefului FRF, care i-a acuzat pe \"roş-albaştri\" că nu avut atitudine în meciul cu Şeriff Tiraspol.

\"Nu se poate să bubui mingea în faţa, într-un meci decisiv pentru calificare în faţa unei echipe din Moldova. Aceşti fotbalişti joacă la campioana Europei, Steaua\", a încheiat Sandu.

Mai multe articole despre:
Liga I patroni Mircea Sandu Liga Europa