MENIU

Robert Negoiţă a vrut ca Elena Băsescu să fie audiată în cazul Ridzi

Foto: NewsIn
Alina Gorghiu: Potrivit regulamentului Comisiei, astăzi trebuie să supunem la vot propunerea. În funcţie de rezultatul votului se va stabili dacă Elena Băsescu va fi sau nu audiată

Propunere surpriză, miercuri, în comisia de anchetă în cazul Ridzi. Deputatul PSD Robert Negoiţă ar fi vrut ca Elena Băsescu să fie şi ea audiată în legătură cu modul în care Ministerul Tineretului a cheltuit banii cu ocazia evenimentelor din 2 mai, dedicate Zilei Tineretului.

"Potrivit regulamentului Comisiei, astăzi trebuie să supunem la vot propunerea, urmând ca, în funcţie de rezultatul votului, să se stabilească dacă Elena Băsescu va fi sau nu audiată", a declarat, la Realitatea TV, Alina Gorghiu, preşedintele Comisiei parlamentare.

Potrivit Alinei Gorghiu, Comisia este obligată să supună la vot orice propunere venită din partea unui membru. 

"Din dezbaterile din cadrul Comisiei, niciun material, din punctul meu de vedere nu este legat de Elena Băsescu", a spus Gorghiu. "Din punctul meu de vedere, nu văd care este legătura domniei sale cu acest dosar, dar orice propunere trebuie supusă votului Comisiei", a încheiat preşedintele Comisiei.

Robert Negoiţă a propus, marţi, audierea Elenei Băsescu în legătură cu modul în care Ministerul Tineretului a cheltuit  banii cu ocazia Zilei Tineretului.