MENIU

Procurorul Maximilian Bălăşescu a depus, la Parchet, o plângere pentru calomnie şi ultraj împotriva lui Ioan Becali

FOTO: NewsIn

Procurorul Maximilian Bălăşescu a depus, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, o plângere pentru calomnie şi ultraj împotriva lui Ioan Becali, care l-a acuzat, la Realitatea TV, că ar fi făcut o înţelegere cu Sandu Geamănu, un interlop al cărui nume apare în dosarul lui Gigi Becali.

Maximilian Bălăşescu a explicat, la Realitatea TV, că nu s-a ocupat de dosarul lui Gigi Becali şi nici de cel al lui Sandu Geamănu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a negat, pe 4 aprilie, acuzaţiile lui Ioan Becali, care a spus, la Realitatea TV, că dosarul lui Gigi Becali ar fi fost un aranjament între procurorul Maximilian Bălăşescu, de la această unitate de Parchet, şi interlopul Sandu Geamănu.

"Faţă de declaraţiile publice ale unor persoane, difuzate în mass-media, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti face precizarea că domnul procuror Maximilian Bălăşescu nu a efectuat acte de urmărire penală nici în dosarul în care sunt cercetaţi inculpaţii Becali George, Zmărăndescu Cătălin Otto, Dediu Ştefan Fănuş, Dumitraşcu Nicolae, Beciu Dumitru, Geavela Marius Petrinel, şi nici în cel privitor la inculpatul Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu", se arată într-un comunicat de presă remis agenţiei NewsIn de Oana Bălaşa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

"Este un aranjament între acest procuror Maximilian şi acest interlop, domnul Geamănu. Acest procuror a abuzat de postul pe care îl are şi a făcut ce a vrut. L-a lăsat pe Sandu Geamănu în libertate", a declarat Ioan Becali, la Realitatea TV.