MENIU

Mădălina Ghenea, replică acidă pentru Iulia Albu, după ce i-a criticat ţinutele

Madalina Ghenea a reactionat, marti, dupa ce a fost criticata in mai multe randuri de Iulia Albu pentru diverse tinute. Ultima data frumoasa romanca a intrat sub lupa fashion editorului pentru rochia purtata la Cannes.

"Nu vreau sa dau o replica unor persoane care de fapt ma lasa absolut rece, dar desi nu e prima oara pe meleagurile dambovitene, am constatat ca in anumite momente oamenii o iau pur si simplu razna. (...)

Nu imi explic foarte bine daca e vorba de rautate, prostie, frustrare, invidie sau toate la un loc, dar cu certitudine uneori se cade grav in penibil. E si cazul unei emisiuni a unui post turcesc de televiziune, emisiune ce se potriveste din plin cu cultura balcanica ce ne domina puternic", a inceput romanca postarea de pe pagina de Facebook Madalina Ghenea.

Actrita a punctat ca in afara faptului ca tinutele si machiajul Iuliei Albu amintesc de indienii Vestului Salbatic si ca vine insotita de "diverse oratanii de prin propria curte (sigur, facandu-ne astfel sa ne punem intrebarea legitima referitoare la sanatatea ei mentala), 'doamna' respectiva ajunge sa critice tinute laudate abundent de publicatii celebre (e adevarat, nu romanesti!!) ca Harpers Bazaar sau New York Times".

Madalina Ghenea a explicat ca ii este greu sa coboare la nivelul jignirilor Iuliei Albu, asa ca va apela la ajutorul avocatilor pentru a rezolva acest conflict, conform Ziare.com

"Asadar, la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera unui film in competitie regizat de un proaspat castigator al unui Oscar, avand printre altii in componenta si trei actori detinatori impreuna a alte 5 premii Oscar, film de un ridicat nivel cultural si artistic, laudat de toti criticii, in tinute alese cu grija impreuna cu stilistul meu, fashion-editor al revistei Elle, tinute laudate de mari publicatii internationale, apare 'doamna' amintita mai sus, cu 'inalte' studii romanesti de specialitate, in emisiunea de barfe cu accente maneliste a postului turcesc, care critica total si jigneste grav intr-un limbaj suburban", a punctat Ghenea.

Modelul roman a reiterat ideea ca nu vrea sa comenteze mai mult, deoarece totul i se pare penibil.

"Iar in final, in ciuda faptului ca din patriotism am ales in mod special o tinuta reprezentativa romaneasca, tinuta expusa cu succes la Festivalul de Film de la Cannes, ma felicit din nou ca nu stau prea mult in zona...", a incheiat romanca.

Mai multe articole despre:
null