MENIU

Liga Campionilor - Danezul Bo Larsen va arbitra partida Unirea Urziceni-Rangers

Foto: http://img.arsenal.com.cn

Arbitrul danez Claus Bo Larsen a fost desemnat de UEFA să conducă partida dintre Unirea Urziceni şi formaţia scoţiană Rangers, din etapa a 4-a a Grupei G a Ligii Campionilor, a anunţat, luni, forul european de fotbal.

Danezul în vârstă de 44 de ani, promovat pe lista FIFA în 1996, este unul dintre cei mai bine cotaţi arbitri din Europa, iar anul trecut a arbitrat în sferturile şi semifinalele Ligii Campionilor, duelurile englezeşti dintre Liverpoool şi Chelsea, respectiv Manchester şi Arsenal. De asemenea, a mai condus meciurile de la Jocurile Olimpice din 2004 şi Supercupa Europei din 2008, dintre Manchester United şi Zenit.

Bo Larsen a mai condus Steaua-Bayern Munchen, scor 0-1, din grupele Ligii Campionilor, sezonul 2008-2009, şi Hamburg SV-Rapid, scor 3-1, din optimile Cupei UEFA, sezonul 2005-2006.

Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de conaţionalii săi Henrik Sonderby şi Torben Jensen, în timp ce rezervă va fi Thomas Vejlgaard.

Delegat UEFA a fost numit italianul Danilo Fiacchione, iar englezul Neale Barry va fi observator pentru arbitri.

Partida Unirea Urziceni-Rangers, din etapa a 4-a a Grupei G a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua.