MENIU

Liga Campionilor: Biletele la meciurile Unirii Urziceni au preţuri cuprinse între 20 şi 150 de lei

Foto: fcsteaua.ro

Preţurile biletelor la meciul Unirii Urziceni cu VfB Stuttgart, din Grupa G a Ligii Campionilor, sunt cuprinse între 20 şi 150 de lei, a anunţat, joi, clubul ialomiţean, care îşi va disputa partidele considerate pe teren propriu pe stadionul Steaua.

Biletele de la peluze costă 20 de lei, cele de la tribuna a II-a - 30 de lei, în timp ce tichetele de la tribuna I pot fi achiziţionate cu 50 de lei. La tribuna 0 se poate intra în schimbul a 100 de lei, în timp ce un loc la fotolii costă 150 de lei.

Biletele pentru acest meci vor fi vândute începând cu ziua de vineri la casele stadionului Steaua, iar o zi mai târziu şi la casele stadionului Tineretului, din Urziceni.

Meciul Unirea Urziceni-VfB Stuttgart, din Grupa G a Ligii Campionilor, se va juca marţi, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua.

În paralel cu biletele pentru jocul cu VfB Stuttgart, clubul Unirea Urziceni va pune în vânzare şi tichetele pentru partidele cu FC Rangers (4 noiembrie 2009) şi FC Sevilla (24 noiembrie 2009), pe care elevii lui Dan Petrescu le vor disputa tot pe stadionul Steaua. Preţurile biletelor sunt aceleaşi pentru toate cele trei partide.