MENIU

La Cluj-Napoca a avut loc Balul Operei

Foto: Realitatea TV

Balul Operei, unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene ale Clujului, a avut parte sâmbătă seara, de lux şi eleganţă. Gazdele evenimentului, Monica Columbeanu si Ricky Dandel, i-au primit după modelul balului vienez pe seniorii cetăţii, dar şi pe invitatul special, primarul din Monaco. Punctul culminant a fost prezentarea colecţiei creatorului Cătălin Botezatu.

Inspiraţi din celebrele baluri vieneze, organizatorii Balului Operei din Cluj au aranjat totul ca la carte, de la covorul roşu până la florile aduse din Olanda şi Austria. Amfitrionii petrecerii, Monica Columbeanu si Ricky Dandel, şi-au primit cu eleganţă invitaţii.

Luxul a fost peste tot la Balul Operei, de la sala decorată grandios până la rochiile de seară ale doamnelor. La un aşa eveniment monden nu puteau lipsi creatorii de modă. Cătălin Botezatu de exemplu, a venit la Cluj cu o impresionantă colecţie din care nu au lipsit materialele lucrate manual asortate cu pietre Swarovski sau blănuri scumpe.

Invitaţii, seniorii cetăţii, dar şi primarul din Monaco, Georges Marsan, au avut parte de un spectacol montat pe muzică de Puccini. "Spectacolul are multă caldură, e multă muncă. Pentru că noi în Monaco mergem la operă foarte des şi mă gândesc la munca ce s-a depus astă seară la nivel de coregrafie şi la calitatea soliştilor", a declarat Georges Marsan.

Pentru ca totul să fie perfect, organizatorii au angajat firma ce decorează şi opera din Viena, care a cheltuit numai pe flori peste 7.000 de euro. Mai multe personalităţi importante ale oraşului au primit premii şi titlul de "Senior al Clujului". 

Mai multe articole despre:
Cluj Napoca Balul Operei