MENIU

Iulia Albu, despre ţinuta Elenei Udrea: "Arată de parcă s-ar duce la un cocktail party"

<p>Iulia Albu, despre ţinuta Elenei Udrea: "Arată de parcă s-ar duce la un cocktail party"</p>

În urma cu două zile, chiar de onomastică ei, Elena Udrea s-a prezentat la tribunal, pentru a-i determina pe judecători să îi schimbe arestul la domiciliu cu controlul judiciar. 

Îmbrăcată într-o rochie neagră, simplă, accesorizata doar la brâu, ținuta celebrei blonde nu a fost pe placul Iuliei Albu. 

Fashion editor a emis un verdict dur în privința vestimentației doamnei Udrea, iar nota dată rămâne în pronunţare”, potrivit wowbiz.ro.

"€œAceastă rochie este extrem de versatilă și poate fi purtată atât în timpul zilei, cât și la un cocktail party. Elementul de diferențiere este dat de accesorizare, în timp ce pantoful stiletto din lac este permis în această combinație doar la cea din urmă variantă. Nu întâmplător am menționat cocktail-party-urile, pentru că, în niciun caz, nu putem confundă orele nouă dimineața cu cele de nouă seara și cu atât mai puțin două a€œ locatii atât de diferite. Elena Udrea arată de parcă s-ar duce la un cocktail party! Aș putea spune chiar că arată că și când ar veni de la un cocktail party, însă cum coafură încă rezistă, ne vom rezuma la prima ipoteză, a carei notă rămâne “în pronunţare””, a comentat Iulia Albu.

"Este interesant faptul că Udrea și-a marcat talia, reproportionand astfel întreaga siluetă. De remarcat însă grosimea neadecvată, cel puțin pentru zi, a curelei, precum și faptul că este nepermis să purtăm o asemenea ținută, din nou, în timpul zilei, fără a apela la un poncho, o jachetă sau, în cel mai fericit caz, un mantou subțire. În concluzie, Elena Udrea gafează monumental și imprevizibil pentru toată lumea cu această tinuta”, a conchis Alba.

Mai multe articole despre:
null