MENIU

Gerrard a fost găsit nevinovat în cazul scandalului din bar

Foto: www.javno.com

Fotbalistul englez Steven Gerrard a fost declarat, vineri, nevinovat de tribunalul din Liverpool, după ce în luna decembrie a anului trecut a lovit un bărbat într-un bar, informează presa engleză.

Căpitanul lui Liverpool a recunoscut că l-a lovit pe Marcus McGee, în vârstă de 34 de ani, dar a susţinut că se afla în legitimă apărare.

Camerele de supraveghere din bar l-au susprins pe Gerrard în momentul în care l-a lovit pe bărbatul respectiv, după ce conflictul a pornit din cauza faptului că acesta nu l-a lăsat pe jucătorul lui Liverpool să schimbe muzica.

Procurorul David Turner le-a spus celor şapte femei şi cinci bărbaţi juraţi că Gerrard şi-a pierdut stăpânirea de sine din cauza refuzului, a discutat cu McGee timp de 23 de secunde, după care i-a aplicat mai mulţi pumni. Fotbalistul a susţinut în timpul audierilor de joi că a acţionat în legitimă apărare şi şi-a cerut scuze pentru incidentul în care a fost implicat. În imaginile filmate se vede cum unul dintre prietenii fotbalistului, John Doran, este cel care a lovit primul.

Cinci dintre prietenii lui Gerrard, cu vârste între 19 şi 31 de ani, şi-au recunoscut vina, în timp ce un altul, în vârstă de 34 de ani, a admis că a avut un comportament ameninţător.

"Aştept începerea noului sezon şi acum mă concentrez doar asupra fotbalului", a spus Gerrard la ieşirea din tribunal.
Mai multe articole despre:
Liverpool scandal Steven Gerrard