MENIU

Start de campanie electorală în forță, la PNL. Liderii de la București, prezenți în mai multe filiale

Start de campanie electorală în forță, la PNL. Foto/FB Ciucă

Conducerea PNL a ales să înceapă campania pentru locale și europarlamentare alături de candidații din mai multe filiale. Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Rareș Bogdan, Dan Motreanu și Siegfried Mureșan, prezenți astăzi la lansarea candidaților în țară.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan participă vineri la evenimentele de lansare a candidaților PNL Iași  şi PNL Suceava pentru alegerile locale și europarlamentare. Prezența acestora este așteptată, după ce liderii PNL au participat în Moldova la mai multe momente importante, printre care inaugurarea terminalului 4 al Aeroportului Internațional Iași, cea mai mare investiție liberală în zona Moldovei. 

Nicolae Ciucă a ținut în mod special să celebreze ziua de 10 mai la Iași, unde a avut loc o ceremonie militară dedicată Zilei Victoriei în Europa, Zilei Uniunii Europene și Zilei Independenței.

La rândul său, secretarul general al PNL, Lucian Bode, este prezent astăzi la Bistrița, la evenimentul de lansare a candidaților pentru funcția de edil al municipiului Bistrița actualul primar, Ioan Turc, și pentru președinția Consiliului Județean deputatul Robert Sighiartău. La eveniment participă și europarlamentarul PNL, Daniel Buda.

Eurodeputații PNL Dan Motreanu și Siegfried Mureșan sunt astăzi în județul Caraș- Severin și la Arad,  unde liberalii lansează în cursa electorală candidați cu experiență în administrația locală și în atragerea de fonduri europene pentru comunitățile pe care le conduc. 

Amintim că astăzi este prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare, campanie care se încheie pe 8 iunie. 


Nicolae Ciucă a declarat astăzi la Iași că ideea de comasare a alegerilor locale cu europarlamentarele a fost motivată de faptul că „noi am considerat că este absolut necesar să punem în valoare legătura dintre fondurile europene și dezvoltarea comunităților Iocale din fiecare județ, din fiecare regiune, din întreaga țară. Trebuie să vorbim  despre beneficiile pe care le avem de când suntem în Uniunea Europeană și este o chestiune care, până la urmă, trebuie să ne dea încredere în această perioadă în care toată lumea caută să schimbe, să modifice percepțiile și să le ducă în altă parte.”

Mai multe articole despre:
alegeri 2024 pnl 2024 nicolae ciuca 2024