MENIU

Ciolacu, îndemnat de Stănescu si Tudose să candideze la președinție. Dacă a fost cel mai bun dintre noi, e bun și pentru România

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat vineri, în prima zi a campaniei electorale pentru locale și europarlamentare, că îşi doreşte ”din tot sufletul” ca Marcel Ciolacu să fie viitorul preşedinte al României. Și fostul  premier Mihai Tudose, coordonatorul campaniei PSD, a apreciat că „cel mai bun” dintre social-democrați este Ciolacu și filialele trebuie să-l convingă, prin rezultate bune la alegerile din 9 iunie, să candideze la funcția supremă în stat.

„Astăzi suntem la guvernare, avem prim-ministru, avem o guvernare bună, şi eu cred că Marcel Ciolacu va fi unul dintre cei mai buni prim- miniştri care i-a avut România. Sunt multe lucruri care s-au făcut în perioadă scurtă, multe lucruri care nu se ştiu şi sigur că noi ne dorim cu toţii - cel puţin eu din tot sufletul, dar cred că şi dumneavoastră - ca Marcel Ciolacu să fie viitorul preşedinte al României”, a afirmat Paul Stănescu, la lansarea candidaţilor PSD în judeţul Brăila.

 

Și fostul premier PSD Mihai Tudose a declarat că Marcel Ciolacu trebuie să fie și candidatul partidului la prezidențiale, pentru că este cel mai bun dintre social-democrați.

 

„Dacă Ciolacu a fost cel mai bun dintre noi, e bun și pentru România. Și, ca prieten al domniei sale, vă spun că chiar este bun”, a spus Tudose. „Dacă luăm un rezultat bun, îl convingem să acceptă, că asta e....”, le-a mai spus Tudose social-democraților din Brăila.

Tudose a precizat că dacă PSD câștigă prezidențialele va face un pas decisiv pentru o victorie la alegerile parlamentare astfel încât să ajungă să formeze un Guvern în care „să depindem cât mai puțin de alții”.. „De multe ori, aliații noștri la guvernare au fost o frână”, a mai afirmat Mihai Tudose.

 

Mai multe articole despre:
ciolacu presedinte stanescu tudose braila