MENIU

DISPUTĂ APRINSĂ - Primele discuţii despre formarea acestei Companii a Aeroporturilor din Banat au avut loc pentru prima dată în 13 martie.

Ministrul Radu Berceanu a declarat atunci la Timişoara că această asociere între aeroporturile din Arad şi Timişoara ar fi în beneficiul ambelor, întrucât sunt foarte apropiate şi în acest moment îşi fac din ce în ce mai multă concurenţă

Ministrul Radu Berceanu a declarat atunci la Timişoara că această asociere între aeroporturile din Arad şi Timişoara ar fi în beneficiul ambelor, întrucât sunt foarte apropiate şi în acest moment îşi fac din ce în ce mai multă concurenţă. Tot atunci, Berceanu afirma că Timişoara este momentan un pic mai bine plasată în această concurenţă, căci aparţine ministerului, faţă de Arad, care aparţine Consiliului Judeţean Arad. O altă motivaţie a ministrului a fost aceea că în momentul în care autostrada Arad-Timişoara va fi finalizată, distanţa dintre cele două localităţi va fi parcursă în 20 de minute: astfel, ambele aeroporturi vor încerca să introducă condiţii bune pentru pasageri.
Mai multe articole despre:
null