MENIU

Cupa României - Moldovan spune că "şansa i-a surâs" lui FC Braşov în meciul cu Unirea Urziceni

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, marţi, la finalul victoriei cu Unirea Urziceni, scor 1-0, din optimile Cupei României, că echipa sa a avut şi noroc în acest meci, însă crede că succesul a fost obţinut doar datorită mobilizării exemplare.

"Mă bucur enorm pentru această calificare, mai ales că a fost obţinută pe terenul echipei campioane. Felicit băieţii pentru rigurozitatea de care au dat dovadă şi pentru disciplina tactică. Cred că a fost o calificare meritată. Băieţii s-au organizat foarte bine, eram pregătiţi chiar şi pentru prelungiri. Calificarea e cu atât mai importantă cu cât veneam după patru meciuri consecutive fără victorie. În acele jocuri nu am avut şansă, dar azi norocul ne-a surâs. A venit şi soarele pe strada noastră, chiar dacă a fost o seară ploioasă", a spus Moldovan.

FC Braşov a eliminat campioana Unirea Urziceni, în optimile de finală ale Cupei României, după ce a câştigat partida disputată pe terenul formaţiei ialomiţene cu scorul de 1-0, graţie unui autogol al fundaşului Dănuţ Munteanu.