MENIU

Cheeky Girls vor fi atracţia principală a emisiunii Britain\'s Got Talent

Cheeky Girls insistă sa stea pe micile ecrane din Marea Britanie

Româncele vor apărea în show-ul Britain\'s Got Talent ca dansatoare, anunţă tabloidele britanice. 

\"Veşti proaste, se întorc Cheeky Girls!\", scrie Mirror.co.uk. Veşti bune, continuă cotidianul britanic: NU VOR CÂNTA!

\"Au asaltat urechile naţiei la Popstars şi ne-au invitat, acum opt ani, să le atingem funduleţul. Iar acum s-au întors. Doamne ajută, nu vor cânta\", începe articolul din Mirror.

Româncele vor apărea în show-ul Britain\'s Got Talent ca dansatoare şi vor constitui principala atracţie a noii ediţii a show-ului, care va fi difuzată în aprilie, potrivit unei surse din cadrul emisiunii. De altfel, gemenele ar putea fi cea mai mare surpriză a show-ului.

\"Toată lumea se va aştepta ca ele să cânte una din melodiile lor îngrozitoare. În schimb, vor fi însoţite de doi bărbaţi şi vor dansa. Cea mai mare surpriză e că sunt nişte dansatoare foarte talentate\", a declarat aceeaşi sursă.

Gemenele au participat la audiţii cu două săptămâni înainte de Crăciun. \"Producătorii au rămas cu gura căscată când le-au văzut dansând foxtrot\", a adăugat sursa.

Monica şi Gabriela, care au pregătire profesionistă în dans, au participat, de altfel şi la emisiunea Dansez pentru tine, difuzată de PRO TV, unde Monica a şi câştigat.

Surorile au 26 de ani şi au plecat în Marea Britanie la 19 ani. Single-ul lor, Touch My Bum a ajuns numărul 2 în decembrie 2002. Deşi a fost votat cel mai prost cântec pop într-un sondaj realizate de Channel 4, a vândut 1,2 milioane de copii.