MENIU

Cele mai frumoase fotografii cu animale, săptămâna 8-14 iunie 2009

Foto: AP
Foto: REX FEATURES
Foto: REX FEATURES
Foto: AP
Foto: INS
Foto: EPA
Foto: AP/SEATTLE POST
Foto: MASONS NEWS SERVICE
Foto: SPLASH
Foto: ACTION PRESS/REX FEATURES
Foto: EPA
Foto: Ardiles Rante/Barcroft Media
Foto: Darryl Dyck/AP
Foto: AP/SEATTLE POST
Capra Darren ne salută cu...copita!

Săptămâna această se schimbă animalele de casă: nu mai sunt la modă căţeluşii şi pisicuţele ci... porcuşorii grăsuni, lupii şi caprele care ştiu să salute. Nu ţinuţi laolaltă, însă!

Vedeta săptămânii este capra Darren care a aflat cum să atragă vizitatorii la ferma ei, şi, prin urmare, cum să capete mai multă mâncare: îi salută cu copita, ca un adevărat star de la Hollywood. Dacă nu credeţi, vedeţi filmuleţul!

Porcuşorii sunt animalele de casă ale secolului 21. Foarte inteligenţi, pufoşi, drăgăstoşi, nu au nevoie de prea multă mişcare... ce altceva îşi mai poate dori un stăpân? Paloma, porcuşorul de casă din fotografie, este adorată chiar şi de câini!

Câinii adoră, se pare, şi lupii. Un rottweiller, Ulrok, a adoptat un pui de lup de doar patru zile, Beldaran. Acum micuţul are opt luni şi se înţelege de minune cu tăticul adoptiv. Câteodată fac şi sesiuni de urlat împreună!

În Galeria Foto avem alte poze cu porcuşori roz, dar şi cu ţestoase la fel de roz, un urangutan cărui îi place să se bălăceascăşi nişte păsăroi mici mici.

 

 

 

Mai multe articole despre:
fotografie porc animal lup capră săptămână