MENIU

Ce pensie uriașă încasează Nina Iliescu. E mai mare decât a fostului președinte

<p>Ion Iliescu si sotia sa</p>

Soția fostului președinte al României, Ion Iliescu, are o pensie substanțială. Veniturile ei lunare sunt mai mari decât cele ale partenerului său de viață.

Nina Iliescu încasează suma de 10.600 de lei pe lună. Astfel, fosta primă doamnă a României îl depășește ca bani pe cel care îi este soț, Ion Iliescu, care a explicat în trecut de ce nu a avut copii.

Ion Iliescu încasează o pensie de 3.916 lei. Dar aceştia nu sunt singurii bani pe care îi primeşte lunar. El mai beneficiază şi de o indemnizaţie pentru că a ocupat funcţia supremă în stat, în valoare de 5.331 de lei. În total, fostul preşedinte al României încasează 9.247 de lei pe lună, scrie Libertatea.ro.

Ion și Nina Iliescu sunt căsătoriți de 66 de ani. Recent, soția fostului președinte al României i-a cerut acestuia să distrugă fotografiile de familie.

„Nu sunt fotogenic şi nici telegenic. Oricum, nu mă preocupa imaginea, deşi alţii fac adevărate maladii pentru imaginea lor. Soţia mi-a şi spus că avem acumulate foarte multe fotografii acasă şi că trebuie să le distrugem, că să nu rămână după aceea ticăloşilor care să le folosească în fel şi chip", a declarat Iliescu, potrivit Știrilekanald.ro.

Mai multe articole despre:
null