MENIU

Carne veche de 4 ani, scoasă la vânzare într-o carmangerie

Carne veche de 4 ani, scoasă la vânzare într-o carmangerie

Inspectorii sanitar-veterinari din Constanţa au descoperit peste 3 tone de carne veche de aproape patru ani. Marfa se afla în depozitele a două dintre cele mai cunoscute carmangerii din oraş.

Mare atenţie la carnea pe care o cumpăraţi din magazine. În Constanţa, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit peste 3 tone de carne veche de aproape patru ani, aflată în depozitele a două dintre cele mai cunoscute carmangerii din oraş! Oamenii legii au constatat că ştampilele de la autoritatea sanitar-veterinară erau falsificate. Patronul unuia dintre magazine a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală.

Controalele la magazinele şi carmangeriile din Constanţa au început în urmă cu cinci zile. Atunci s-a descoperit o cantitate importantă de carne expirată.

Analizele preliminarii au arătat că această carne a fost procesată în jurul anului 2012. Mai mult, în urma altor controale s-a descoperit că, de fapt, lotul cântărea trei tone şi o parte a ajuns la vânzare, însă clienţii carmangeriilor nu ar fi cumpărat carnea foarte periculoasă.

În plus, oamenii legii au descoperit că ştampilele de la autoritatea sanitar-veterinară erau false.

Mai multe articole despre:
null