MENIU

Alegeri europarlamentare 2019. Program de vot. La ce oră se închid secțiile de votare

Alegeri europarlamentare 2019. Program de vot. La ce oră se închid secțiile de votare

Alegeri europarlamentare 2019. Program de vot la europarlamentare. Duminică, 26 mai 2019, peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați la urne. Românii vor alege pe cine vor trimite în Parlamentul European, pentru următorii 5 ani, și se vor pronunța, prin DA sau NU, cu privire la cele două întrebări ale referendumului pe justiție convocat la inițiativa președintelui Klaus Iohannis. Toate detaliile privind procesul de votare vor fi prezentate, duminică, pe site-ul nostru, www.realitatea.net, în timp real.

Alegeri europarlamentare 2019. Program de vot europarlamentare. Află, din materialul următor, când au loc alegerile europarlamentare:

Alegerile europarlamentare se desfășoară duminică, 26 mai 2019, între orele 7:00 și 21:00.

Potrivit M.A.I., la ora 21:00, președintele biroului electoral al secției de votare declară votarea încheiată și dispune închiderea localului secției de vot.

Alegătorii care la ora 21:00 se află în localul secției de vot pot să își exercite dreptul de vot.

Află, din materialul utmător, tot ce trebuie să știi despre alegerile europarlamentare de duminică.

Europarlamentare 2019. Cum votăm la alegerile de duminică

Dacă ești curios să vezi dinainte cum arată buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare și celelalte două pentru referendumul pe justiție, consultă materialul următor. În el vei găsi și poze cu TOATE buletinele de vot, așa cum au fost prezentate de Autoritatea Electorală Permanentă. Așadar, informează-te din timp!

Alegeri europarlamentare 2019, referendum pe justiție. Cum arată buletinele de vot