MENIU

AC Milan oferă 17 milioane de euro pentru Adebayor

Foto: www.dailymail.co.uk

În timp ce se pregăteşte să-l cedeze pe Kaka la Real Madrid, AC Milan se preocupă şi de întărirea lotului. Prioritar este compartimentul ofensiv, iar prima ţintă a "diavolilor" milanezi este Emmanuel Adebayor. Potrivit The Sun, clubul lombard este gata să ofere 17 milioane de euro pentru atacantul de la Arsenal.

Internaţionalul togolez a fost dorit la AC Milan şi vara trecută, când gruparea lombardă era dispusă să plătească în jur de 30 de milioane de euro pentru transfer. Oferta a scăzut acum dramatic ca urmare a sezonului mediocru reuşit de Adebayor, care a marcat doar 16 goluri, după ce în stagiunea precedentă reuşise să înscrie de 30 de ori.

Dacă până acum cei de la Arsenal au refuzat să vândă jucători, deoarece proiectul iniţiat de managerul Arsene Wenger prevedea construirea unei echipe solide, care să mizeze pe fotbalişti tineri, acum tehnicianul francez este dispus să renunţe la internaţionalul togolez şi să înceapă un proces de reconstrucţie a echipei care a terminat doar pe locul 4 în Premier League.

Potrivit presei italiene, pe lista celor de la Milan se află şi atacantul Luca Toni, de la Bayern Munchen. Suma vehiculată pentru un posibil transfer este de 15 milioane de euro, mai ales că atacantul în vârstă de 32 de ani ar fi încântat de ideea de a reveni în Serie A pentru finalul carierei.

Mai multe articole despre:
AC Milan transfer Arsenal Emmanuel Adebayor