MENIU

VIDEO | Iordănescu schimbă faţa campioanei! “Mai multă creativitate!”

Edward Iordănescu este decis să schimbe stilul de joc al campioanei CFR Cluj! Sub comanda lui Dan Petrescu, echipa din Gruia a avut succes cu defensiva organizată perfect şi fazele fixe bine puse la punct. Jocul nu a încântat însă niciodată spectatorii neutri. 

Noul antrenor al campioanei promite că CFR va arăta altfel. Iordănescu vrea o echipă mai ofensivă şi care să paseze mai mult în teren.

„Mai ofensiv, mai agresiv, oriunde se poate interveni vom interveni. Îmi doresc să avem intensitate de joc, spirit de joc, să fim determinanți în ceea ce facem, să punem energie multă în ceea ce facem, dar în același timp trebuie să dăm și un impuls ofensiv jocului și să încercăm să avem mai multă creativitate în joc.

Un joc ofensiv un pic mai elaborat. Însă fără modificări mari, pentru că lotul este construit într-o anumită idee, filosofie, lucrurile au mers bine și nici nu vreau să schimbăm de dragul de a schimba” – a spus Edward Iordănescu.

Ca să îşi pună în practică propria filosofie de joc, Iordănescu a cerut conducerii întăriri în compartimentul ofensiv al echipei.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net