MENIU

Veste tristă din lumea sportului

Veste tristă din lumea sportului

Campionul olimpic în probele de 5.000 şi 10.000 de metri de la Londra, britanicul Mo Farah, a leşinat, duminică, la finalul semimaratonului de la New York, unde a terminat al doilea, el pierzându-şi pentru scurt timp cunoştinţa, informează The Telegraph.

Farah, care a concurat la New York pentru a pregăti maratonul de la Londra, a fost transportat într-un scaun cu rotile la finalul cursei.

Potrivit unor surse, Farah a fost inconştient aproximativ trei minute, iar după ce a primit îngrijiri medicale nu a vrut să fie transportat la spital. La nicio oră de la finalul cursei, Farah dădea deja interviuri presei.

"Îmi amintesc ceva când am leşinat. Am dat mult în cursă, am căzut, însă am continuat. Dar, da, sunt în regulă. E bine. Nu e o mare problemă. Nu sunt sigur ce s-a întâmplat. Îmi amintesc doar că am căzut şi am lovit pământul destul de tare. În ultimii şapte kilometri m-am chinuit puţin. Vedeam stele verzi", a spus Farah, care a precizat că o cauză a leşinului ar fi fost temperaturile sub zero grade de la New York.

Semimaratonul de la New York a fost câştigat de kenyanul Geoffrey Mutai, cu timpul de o oră şi 50 de secunde, Farah venind la 18 secunde în spatele atletului african.
Maratonul de la Londra este programat la 13 aprilie.

Mai multe articole despre:
Cursă leşin Mo Farah