MENIU

Festivitățile organizate de zilele unui oraș din țară au fost anulate de Biroul Electoral. Care este motivul

Zilele orasului Medias

Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) al municipiului Mediaş a decis anularea Zilelor Mediaşului, care erau programate să aibă loc în perioada 31 mai - 2 iunie, iar primarul liberal, candidat pentru un nou mandat, Gheorghe Roman, a anunţat sâmbătă că va contesta decizia la Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

 

"Dragi medieşeni, în urma contestaţiilor făcute de către PSD şi AUR, Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) Mediaş a luat decizia de a anula Organizarea Zilelor Mediaşului stabilite a se organiza în perioada 31 mai - 2 iunie. În ceea ce ne priveşte, vom contesta la Biroul Electoral Judeţean (BEJ). Este curios faptul că în multe alte localităţi din ţară printre care (Craiova, Cluj, Galaţi, Alba Iulia ...) se organizează în perioada 31 mai - 2 iunie tot felul de evenimente fără ca cineva să le conteste. Voi transmite public decizia pe care o va lua BEJ Sibiu", a transmis primarul Mediaşului, Gheorghe Roman.

PSD şi AUR Mediaş au reclamat la BEC că ar putea fi încălcate reguli privind campania electorală de către PNL dacă vor avea loc în perioada 31 mai - 2 iunie Zilele Mediaşului. 

Mai multe articole despre:
Zilele orasului Medias