MENIU

SURPRIZĂ - Ce compromis a făcut Raluca Zenga de dragul soţului: "Ne ciondănim!". Probleme în paradis

Raluca Zenga a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars despre relaţia pe care o are cu soţul ei, antrenorul Walter Zenga. Frumoasa blondă a spus că are o viaţă de familie frumoasă, dar ca soţie de antrenor şi-a asumat faptul că uneori trebuie să mai faci şi compromisuri.

Frumoasa blondă mărturiseşte însă că relaţia lor este condimentată cu diverse discuţii, însă acestea sunt mereu constructive. Frumoasa blondă a mărturisit că, de dragul soţului, a trebuit să facă şi numite compromisuri în paradisul din Dubai.

"Normal că ne mai şi ciondănim, dar astea sunt condimentele unei relaţii. La noi a fost mâna destinului! Ne-am cunoscut în urmă cu 10 ani, la aeroport.Sunt o mămică foarte ocupată. Aş vrea să fiu o mămică relaxată, dar nu pot. Walter ajută foarte mult cu cea mică, normal, e relaţia tată-fiică. Copiii vorbesc şi puţin româneşte: două vorbe în româneşte, două în engleză, una în italiană. Ca soţie de antrenor, ţi-ai însuşit asta. Nu am avut nicio problemă să port acea abaya, pelerina neagră. Din cauza culorii părului, am purtat şi acel văl", a spus Raluca.

Sursa: spynews.ro

Mai multe articole despre:
raluca zenga zenga raluca zenga antrenor