MENIU

STEAUA - AALBORG LIVE la TV, joi 22:05. Prodanca face ANUNŢUL-ŞOC despre Sânmărtean şi Szukala

STEAUA - AALBORG LIVE: Impresarul Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, pregăteşte o lovitură dură pentru cei de la STEAUA.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Agentul de jucatori vrea ca doi oameni de baza din lotul "ros-albastrilor", Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala, sa paraseasca STEAUA in iarna, conform ziare.com.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

"Szukala are o varsta si cred ca e timpul sa faca pasul spre un campionat din strainatate, cu un contract care sa ii asigure finalul de cariera. Lui Lucian sunt sigura ca ii pot gasi un contract de 1,5 milioane de euro pe an in strainatate. Mor de ciuda, daca era macar cu doi-trei ani mai tanar juca la Barcelona si eu ma umpleam de bani cu el", a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

====================================================

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

"Tase se antrenează, dar nu la capacitate maximă pentru a nu risca o recidivă. E posibil să fie apt pentru jocul din campionat, dacă nu acum cu Petrolul, sigur cu Astra", a spus un oficial al echipei STEAUA pentru prosport.ro.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Campioana României are terenul suspendat din cauza incidentelor de la returul cu Ludogoreţ, iar UEFA a decis să refuze solicitarea celor de la Aalborg.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

"Am încercat să obținem o dispensă de la UEFA, astfel încât suporterii noștri să poate intra pe stadion, dar din păcate am fost refuzați", a explicat directorul sportiv al danezilor, Allan Gaarde, conform dolcesport.ro.

STEAUA are cota 1,51 pentru o victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 4,00, iar un succes al lui Aalborg, la 5,80. Steaua-Aalborg 1-0 este cel mai probabil scor, cu o cotă de 2,90. La meciul Steaua-Aalborg, cota pentru ca ambele echipe să marcheze este 2,04, iar ca Steaua să câştige la zerio este 2,40.

STEAUA - AALBORG LIVE la TV: UEFA a decis ca FC Steaua să dispute fără spectatori partida cu Aalborg, din Liga Europa, şi să achite o penalitate de 64.500 de euro, pentru incidentele de la meciul retur cu Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor.

STEAUA are cota 1,51 pentru o victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 4,00, iar un succes al lui Aalborg, la 5,80. Steaua-Aalborg 1-0 este cel mai probabil scor, cu o cotă de 2,90. La meciul Steaua-Aalborg, cota pentru ca ambele echipe să marcheze este 2,04, iar ca Steaua să câştige la zerio este 2,40.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Vestea proastă pentru Steaua este că AALBORG a reuşit o victorie importantă în campionatul danez, 1-0 împotriva lui FC Copenhaga, cele două echipe fiind reprezentantele Danemarcei în preliminariile UEFA Champions League.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Partida se va desfăşura de la ora 22:05 şi va transmisă în direct de Digisport 1 şi Dolcesport 1.

Mai multe articole despre:
steaua aalborg live