MENIU

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Roland Garros. Cine este următoarea adversară

Simona Halep la Roland Garros. Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, joi, în runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a dispus de americanca Taylor Townsend, cu 6-3, 6-1.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe Andrea Petkovic (30 de ani, 107 WTA), care a trecut de Bettanie Mattek Sands, scor 6-0, 7-6.

Cum a decurs meciul Simonei Halep:

UPDATE. 6-1, Game, set și MECI Halep!. Simona Halep s-a impus cu 2-0 la seturi

UPDATE. 5-1, Break Halep

UPDATE. 4-1, Break Halep

UPDATE. 3-1, Break Halep

UPDATE. 2-1, Game Halep

UPDATE. Setul doi: 1-0, Game Halep

UPDATE. 6-3, Break și set Halep. Simona Halep conduce cu 1-0 la seturi

UPDATE. 5-3, Break Townsend

UPDATE. 5-2, Game Townsend

UPDATE. 4-1, Game Townsend: Americanca își face pentru prima oară serviciul în acest set

UPDATE. 3-0, Break Halep. Simona Halep confirmă începutul bun de meci și realizează un nou break

UPDATE 16.36: Începe meciul! Taylor Townsend serveşte prima

UPDATE. Cele două jucătoarea au intrat pe teren. Meciul începe în curând

UPDATE. Câștigătoarea meciului Halep - Townsend joacă în runda următoare cu învingătoarea partidei Bethanie Mattek Sands - Andrea Petkovic.

Simona Halep la Roland Garros. Meciul dintre Halep şi Townsend trebuia să fie al doilea al zilei de joi pe terenul Philippe Chatrier, după o confruntare de simplu masculin (Marin Cilici – Hubert Hurkacz), care începe la ora 12.00. 

Însă, pe aceeaşi arenă, înaintea meciului liderului WTA, a fost programată continuarea partidei Lucas Pouille - Cameron Norrie, întrerupă miercuri, la scorul de 6-2, 6-4, 5-7, pentru jucătorul francez.

Legat de viitoarea sa adversară, americanca Taylor Townsend (22 ani, 72 WTA), Halep a comentat: "E diferit, deoarece este o stângace, astfel că va fi un altfel de meci. Dacă îmi aduc bine aminte, am jucat contra ei la Cincinnati. Îmi amintesc că este solidă şi că loveşte puternic. Trebuie să o fac să se mişte, să fiu agresivă şi să joc ca azi, dar ca în seturile doi şi trei".

Citiţi şi:

Simona Halep la Roland Garros. Numărul 1 WTA a explicat de ce a pierdut categoric primul set

Simona Halep a învins-o pe Townsend cu 6-4, 6-1, anul trecut, în turul al doilea la Cincinnati.

Simona Halep (1 WTA) va juca joi cu Taylor Townsend (22 de ani, 72 WTA) al doilea meci al zilei de pe terenul Philippe Chatrier, conform gsp. Liderul WTA va intra în arenă nu mai devreme de ora 14:00, ora României.

Ana Bogdan (25 de ani / 66 WTA) o va înfrunta pe Angelique Kerber (30 de ani, 9 WTA) în meciul trei al zilei de pe terenul 7.

Irina Begu (27 de ani / 40 WTA) va intra ultima în concurs joi și se va duela cu Shuai Zhang (29 de ani, 27 WTA). Cele două vor juca meciul 4 de pe terenul 18.