MENIU

Este oficial! Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha

<p>Simona Halep</p>
<p>Simona Halep</p>

Simona Halep a castigat trofeul de la Dubai, sambata seara, dupa o finala cucerita in fata Karolinei Pliskova din Cehia, scor 6-4, 7-6.

E oficial! Simona Halep, care spunea inițial că nu știe dacă va participa la turneul de la Doha, a anunțat că se retrage din competiție, potrivit site-ului oficial al WTA.

Site-ul săptămânalului de limbă engleză Doha Stadium Plus relatează că Simona Halep s-a retras de la turneu din cauza unei accidentări, dar va participa, totuși, la activitățile de promovare din cadrul competiției.

==============================================================

Sportiva din Romania ar trebui sa joace in saptamana urmatoare la Doha, unde este favorita numarul 2, dar a anuntat ca ia in calcul retragerea, avand in vedere starea sa avansata de oboseala, scrie Ziare.com.

"Sunt obosita, foarte obosita. Am dureri peste tot, dar este normal. Am avut meciuri grele si duminica voi urma din nou un tratament. Totul ma doare, coastele, glezna, dar sper ca voi fi bine saptamana viitoare si ca ma voi recupera rapid. Nu sunt sigura acum si nu pot spune daca particip sigur la Doha. Va trebui sa ma relaxez si sa vad saptamana viitoare", declara Simona Halep, conform site-ului gulfnews.com.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Karolina Pliskova