MENIU

Rezultat negru pentru câinii roşii : DINAMO BUCUREŞTI-PANDURII TÂRGU JIU 2-3

Cristi Pustai își apără în stil de mare antrenor scaunul de antrenor la Pandurii. După o serie de rezultate mai puțin reușite în ultima vreme, gorjenii au dat lovitura aseară tocmai pe Ștefan cel Mare, în fața lui Dinamo.

Meciul a fost de infarct, mai ales pentru fanii câinilor. Dorin Rotariu a fost aproape să deschidă scorul pentru Dinamo încă din minutul 3, dar portarul Gliwa (Gliva) a blocat șutul acestuia. După 2 minute, a căzut cerul în Groapă. Gorjenii au deschis scorul. Giusti a primit mingea în careu și l-a executat pe Bălgrădean.

Laurențiu Rus a fost aproape de egalare în minutul 19, dar același Gliwa a fost la post. L-a imitat Valentin Lazăr după câteva minute, dar tabela nu s-a schimbat. Țucudean a fost și el aproape de egalare, dar pandurii au intrat în avantaj la cabine. În partea secundă, dinamoviștii sunt peste tot, gorjenii rămân în 10 după eliminarea lui Doru Bratu și egalarea vine din gheata polonezului Kamil Bilinski. Scorul nu rămâne prea mult așa, pentru că Pandurii revine la timonă, după golul lui Momcilovic.

Bilinski face dubla și readuce egalarea, dar trupa lui Pustai lovește decisiv în prelungiri prin capul de aur al lui Elton Constantino Da Silva. 3-2 pentru Pandurii Tg. Jiu și tristețea inundă bulevardul Ștefan cel Mare.

Vezi REZUMATUL VIDEO AICI.