MENIU

O legendă pleacă. CARLES PUYOL spune adio BARCELONEI

O legendă pleacă. CARLES PUYOL spune adio BARCELONEI

CARLES PUYOL. Căpitanul echipei FC Barcelona, Carles Puyol, în vârstă de 35 de ani, a anunţat, marţi, că va părăsi gruparea catalană la finalul sezonului, informează AFP.

CARLES PUYOL. "La finalul sezonului, voi înceta să mai fiu jucătorul Barcelonei", a anunţat Carles Puyol.
El a fost căpitan al FC Barcelona timp de zece ani.

"După ultimele două operaţii la genunchi a fost foarte greu să mă recuperez la nivelul cerut de mine pentru a putea continua aici, plus că nu mai credeam şi în plus aşa mi-au spus şi chirurgii. De aceea am luat această decizie. Nu ştiu ce voi face după 30 iunie. Am nevoie să mă odihnesc", a declarat jucătorul.

CARLES PUYOL. Jucătorul a menţionat că va lupta până la capăt pentru a-şi ajuta echipa să realizeze obiectivele în acest sezon. Carles Puyol nu-şi va realiza astfel visul de a rămâne la FC Barcelona până la 40 de ani, aşa cum şi-a dorit când a semnat un nou contract pe trei ani în ianuarie 2013.

"Visul meu este să joc aici până la 40 de ani", a spus el atunci.

Puyol, format la FC Barcelona, a debutat la prima echipă în sezonul 1999-2000.

CARLES PUYOL a câştigat cu FC Barcelona Liga Campionilor de trei ori şi de şase ori campionatul Spaniei. De asemenea, el are 100 de selecţii în echipa naţională a Spaniei, cu care a câştigat Euro-2008 şi CM-2010. Accidentat la genunchi, el nu a participat la Euro-2012, câştigat de spanioli.

Mai multe articole despre:
Fc Barcelona Carles Puyol