MENIU

Lionel Messi îşi vinde pe 3,75 milioane de dolari "pielea groasă" de pumă argentiniană

Lionel Messi ar fi primit 3,75 milioane de dolari, bani gheaţă, pentru a-l sprijini pe unul dintre cei mai corupţi dictatori din Africa, susţine presa din Hexagon.

Superstar-ul fotbalului mondial a provocat stupoare şi a ultragiat multă “lume bună” în weekend-ul trecut, după ce a sosit în Gabon, o fostă colonie franceză, în calitate de oaspete de seamă al preşedintelui Ali Bongo.

În bermude şi cu un tricou care nu-I ascundea de loc noile tatuaje, Messi a pus piatra de temelie a unui nou stadion ce va fi contruit în oraşul gabonez Port-Gentil.

Dar atacantul Barcelonei şi al Naţionalei Argentinei, judecat pentru evaziune fiscală în Spania, nu s-a mulţumit doar cu atât! A dat o mână de ajutor şi la inaugurarea unui nou restaurant din lanţul familiei Bongo, demonstrându-şi astfel sprijinul total pentru regimul dictatorial al acestora.

“Oamenii sunt pur şi simplu revoltaţi”, a declarat un reprezentant al opoziţiei din Gabon, o ţară asociată în mod frecvent cu corupţia la nivel înalt şi înălcarea drepturilor omului.

Presa franceză susţine că Lionel Messi a primit 3,75 milioane de dolari în schimbul acestei “vizite de prietenie” de care şi răposatul Nicolae Ceauşescu ar fi fost mândru.