MENIU

Lance Armstrong, pus sub acuzare după ce a lăsat-o pe prietena sa să-şi asume vina într-un accident

Lance Armstrong

Fostul rutier american Lance Armstrong a fost pus sub acuzare după ce a lovit două maşini parcate în staţiunea de schi Aspen (Colorado), incident pentru care îşi asumase vina prietena sa Anna Hansen, informează The Guardian.

Armstrong a fost acuzat că a părăsit locul accidentului şi pentru neadaptarea vitezei la condiţiile meteo. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit, scrie Mediafax.ro.

Poliţia din Aspen a anunţat că Armstrong, în vârstă de 43 de ani, şi prietena sa Anna Hansen se întorceau de la o strângere de fonduri pentru un muzeu de artă local, când Armstrong a lovit două maşini parcate.

Un turist a sunat imediat la serviciul de urgenţă raportând o ciocnire şi fugă de la locul accidentului, după ce două autovehicule închiriate de rudele sale au fost avariate.

Bărbatul a precizat că la scurt timp după accident, Hansen a apărut şi şi-a cerut scuze pentru lovirea automobilelor, spunând că va plăti toate daunele, după care şi-a lăsat datele de contact.

După o perioadă, poliţia a ajuns la locuinţa lui Armstrong şi Hansen, în vârstă de 33 de ani, ea declarând că se afla la volan, deoarece "Lance băuse puţin cam mult".

Mai multe articole despre:
Lance Armstrong