MENIU

FCSB se bate pentru calificare în Serbia cu 14 jucători! Backa Topola – FCSB începe la ora 22:00

Roș-albaștrii se confruntă cu o problemă pe care nimeni nu și-ar fi dorit-o înaintea unui meci european.

În ultimele trei zile, 18 cazuri de coronavirus au fost anunțate în rândurile echipei antrenate de Toni Petrea. Iar jumătate dintre cei pozitivi sunt fotbaliști. Fără aproape o echipă la dispoziție și fără antrenorul principal pe bancă, câștigătoarea Cupei din sezonul trecut încearcă să treacă de Backa Topola, o echipă aflată în premieră în competițiile continentale.

Sârbii au și avantajul terenului propriu în condițiile în care meciurile din preliminariile Europa League din acest sezon se joacă într-o singură manșă.

FCSB a trecut de armenii de la Shirak în primul tur, în timp ce adversarii lor de astăzi au trecut în deplasare de moldovenii de la Petrocub Hâncești. Man & Co încearcă să revină în grupele Europa League după ce în ultimele două sezoane acest obiectiv a fost ratat. În 2018, FCSB a fost învinsă de Rapid Vienna, în timp ce anul trecut a fost eliminată de Guimaraes, de fiecare dată în play-off-ul competiției. De altfel, Man și-a încurajat coechipierii înaintea partidei din această seară printr-o postare pe rețelele de socializare.

În condițiile absențelor primul 11 al celor de al FCSB diseară ar putea fi următorul: Ducan – Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru – Moruțan, Simion, Horșia – Man, Ad.Petre, Fl. Coman 

Meciul  Backa Topola – FCSB este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net de la ora 22:00.