MENIU

Dinamo şi-a prezentat noul antrenor. Pe ce jucători a pus ochii "Fălcosul"

Ioan Andone

Ioan Andone a fost prezentat oficial, luni, în funcția de antrenor principal al lui Dinamo, el semnând un contract valabil două sezoane cu gruparea alb-roșie.

"Mi-am dorit să revin, e o nouă etapă pentru mine la Dinamo. Nu mi-a luat mult timp să mă gândesc la ofertă. Îmi doresc să câștig campionatul. Dacă nu era acest obiectiv, nici nu mă interesa. Suporterii dinamoviștii merită o echipă campioană și eu voi face tot ce depinde de mine pentru a realiza acest lucru", a spus Ioan Andone.

Ioan Andone se află la al treilea mandat la Dinamo, el conducând în trecut formația alb-roșie între martie 2003 și decembrie 2005, respectiv iunie 2010 și iulie 2011.

Tehnicianul, în vârstă de 56 de ani, îl înlocuiește la Dinamo pe Mircea Rednic, al cărui contract a fost reziliat pe 20 mai.

"Încercăm să avem cel puțin șase jucători tineri în lot. Mai ales că e o regulă nouă: cel puțin un jucător de 21 de ani trebuie să fie în teren permanent. În privinţa lotului, deja am trimis oferte către Bicvalfi, Puljic și Elhamed.

Sunt primii 3 jucători pentru a continua de la anul cu noi. Avem nevoie de ei, sunt jucători buni. Elhamed e unul dintre jucătorii care au făcut minuni aici, zic eu. Îl aşteptăm cu braţele deschise, dacă îşi doreşte să vină. Oferta o are şi de acum începe munca.

Nu îmi doresc multe schimbări, dar sunt convins că putem face lucruri frumoase pentru suporterii noştri", a spus Ioan Andone.

Mai multe articole despre:
Dinamo Ioan Andone