MENIU

ROMANII, condamnați la mediocritate–Mai conteaza Bacul in tara aceasta? Jocuri de Putere, ora 22.00

ROMANII, condamnați la mediocritate–Mai conteaza Bacul in tara aceasta? Jocuri de Putere, ora 22.00

Ultimele modificari aduse Legii Educatiei condamna Romania la intuneric. Cu o populatie tinuta in bezna, politicienii isi vor putea vedea de furtisaguri fara sa le sanctioneze nimeni nesimtirea. Cine aprinde lumina in Romania? Mai are vreo valoare "cine are carte are parte" intr-o tara in care pare tot mai mult ca "banul face legea"!

In aceasta seara, de la ora 22.00, Rares Bogdan te invita la “Jocuri de Putere” pentru a descoperi efectul catastrofal al celor 97 de modificari aduse Legii Educatiei de catre Guvern in urma cu doar 1 saptamana. De ce sunt transformate universitatile in buticuri de diplome?

Ce urmaresc guvernantii prin infiintarea unei a treia sesiuni de bacalaureat? De ce trebuie sa se pregateasca la facultate cei care au cazut la “examenul maturitatii”? Pentru cine a fost coborata stacheta doctoratului? De ce sunt invitati absolventii mediocri la catedra?

Cand va investi Romania in educatie pentru a ajunge din urma statele vecine? Sunt mai destepti bulgarii decat romanii? Dar coreenii, turcii, polonezii, chinezii si toti aceia care in ultimii 10 ani au investit procente cu doua cifre din PIB in EDUCATIE?

Raspunsurile in aceasta seara la “Jocuri de Putere”, de la Rares Bogdan si invitatii sai, numai la Realitatea TV!

Mai multe articole despre:
BAC jocuri de putere bacalaureat 2014