MENIU

Neagu Djuvara, invitatul lui Rareş Bogdan, duminică, ora 21.00

Nu rataţi duminca, de la ora 21:00, o ediţie de colecţie Jocuri de Putere. 

Rareş Bogdan şi Neagu Djuvara într-un dialog incendiar despre reperele esenţiale de care are nevoie România aflată la răscruce dar si adevăruri dure şi sincere despre o Europă aflată în plin proces de schimbare.

Află de la respectatul istoric şi diplomat de ce a plecat în Franţa şi mai ales de ce a ales să se întoarcă în ţară la începutul anilor '90, ce amintiri i-au rămas în suflet din Africa Neagră, unde a petrecut aproape un sfert de veac, cum s-a schimbat România în cele peste două decenii de democraţie originală, cum vor influenţa valurile de refugiaţi viitorul bătrânuli continent şi de ce se feresc intelectualii români de politică.

Un interviu fără menajamente despre criza partidelor, despre politica de mahala care a otrăvit viaţa publică, despre amestecul Statelor Unite în politica europeană şi noul rol al Germaniei, dar şi despre ceea ce reputatul istoric numeşte "coaliţia ticăloşilor" din politica românească.

Nu rataţi nici portretele pe care Neagu Djuvara le face - în stilul care l-a făcut celebru - liderilor din politica postdecembristă. Ce părere are despre Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu şi Klaus Iohannis aflaţi duminică seară, începând cu ora 21, la Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan.

Mai multe articole despre:
Neagu Djuvara