MENIU

VIDEO - Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Ludovic Orban prezintă planul de redresare economică - ÎN DIRECT

Ludovic Orban, invitat la Jocuri de putere - Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Ludovic Orban va fi prezent, în această seară, începând cu ora 21:00, în platoul "Jocuri de putere", pentru a prezenta planul de redresare economică.

Premierul României, Ludovic Orban, prezintă în platoul "Jocuri de putere" planul de redresare economică în care vor fi mobilizate toate resursele financiare pentru marile obiective de infrastructură de transport, de infrastructură energetică, de infrastructură în domeniul sănătăţii, educaţiei, în domeniul comunicaţiilor şi în domeniul agriculturii. 

Detaliile despre cum și-a propus guvernul liberal să negocieze și să gestioneze împrumuturile nerambursabile și creditele destinate României din fondul de coeziune european, care pot ajunge până la 33 de miliarde de euro, cât de pregătite sunt instituțiile statului pentru valul al doilea de Covid-19, anunțat ca iminent de Organizația Mondială a Sănătății, care este atmosfera politică internă în preambulul alegerilor locale și generale. 

Primul ministru, luat la întrebări despre cât de avansate sunt negocierile între partidele de dreapta în vederea unei alianțe capabile să ofere țării o nouă majoritate parlamentară și un guvern stabil, orientat către susținerea valorilor europene și nord atlantice, și mai ales cum definește domnia sa România normală, ca deziderat național! 

Sunt analizate cele mai importante predicate din programul cabinetului Orban împreună cu Oana Stănciulescu, Ion M. Ioniță, Constantin Rudnițchi și Sorin Manea!