MENIU

CINE SE AFLA IN SPATELE RETROCEDARILOR ABUZIVE? Ora 22..00, „Jocuri de Putere"

<p>JOCURI DE PUTERE</p>

Un document descoperit de Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii demonstreaza ca statul roman a retrocedat zeci de mii de hectare de paduri unui criminal de razboi, în judeţele Mureş şi Harghita.

In aceasta seara, de la ora 22.00, Rares Bogdan te asteapta la „Jocuri de Putere” pentru a-ti arata ca in timp ce politicienii sunt ocupati sa inventeze minciuni electorale, Romania dispare incet, dar sigur, in buzunarele mafiei retrocedarilor. Ce păzeşte Guvernul? De ce nu tine cont de Rapoartele Serviciului Roman de Informatii?

Vei descopri noi episoade dureroase din serialul „Romania furata prin retrocedari cu acte false",  alaturi de  academicianul Dinu C. Giurescu, jurnalistul Florian Bichir, membru CNSAS,  jurnalistii Oreste Theodorescu, Cornel Ivanciuc, Marcel Barbatei, cel care a descoperit cazul „Nadăş”, satul retrocedat cu tot cu biserica, cimitir si ogoare, şi Ioan Sabău-Pop, unul dintre avocatii care luptă în instanţă la baionetă împotriva celor care vand România prin retrocedari cu cantec. De asemenea veti afla ce putem invata din istoria unor relatii controversate, Imperiul Tarist-Tarile Romane, Uniunea Sovietica-Republica Populara si apoi Socialista Romania si Federatia Rusia-Romania? EXCLUSIV: Ce cauta cel care l-a spanzurat pe Avram Iancu in Ukraina?

Nu ratati in aceasta seara, „Jocuri de Putere”, EXCLUSIV la Realitatea TV,  cu Rares Bogdan!

Mai multe articole despre:
retrocedări jocuri de putere