MENIU

CINE ESTE CEL MAI BUN CANDIDAT PENTRU COTROCENI, CE VOR ROMANII? Jocuri de putere, ora 22.00

<p>Cozmin Guşă</p>

ROMANIA LA RASCRUCE. Editie Speciala "Jocuri de Putere" de la malul Marii Negre, ora 22.00, cu Rares Bogdan si Cozmin Gusa

Romanii vor un presedinte patriot, credincios, fara probleme cu Justitia si angajat in lupta impotriva coruptiei. Ce vor insa candidatii de la alegatori? O masa de manevra, o tara pe care sa o faca de rusine fara sa plateasca sau un partener? Cine sterge lacrima natiunii?

Unde se afla ambulanta ospiciului numit "Romania?" In aceasta seara, de la ora 22.00, Rares Bogdan si Cozmin Gusa te asteapta la malul Marii Negre, pentru o editie speciala "Jocuri de Putere" care deschide "Saptamana presedintilor", cu testul-grila al candidatului. Cine il va trece? Va fi Predoiu, Iohannis, Diaconescu, Catarama sau Ponta, Geoana, Tariceanu? Exclus Kelemen Hunor? Unde pica testul premierul?

Cine trece grila cu succes? Cum ar arata Romania lui Ponta? Dar a lui Predoiu si Johannis? Vei afla diseara care este rolul directorului SRI, George Maior, in alegerile prezidentiale, ce efect au avut declaratiile vicepresedintelui SUA, Joe Biden, asupra principalilor actori politici, dar si care este foaia de parcurs a Romaniei in contextele geopolitice tot mai complicate de la Marea Neagra si Orientul Mijlociu. Nu ratati diseara "Jocuri de Putere", singura emisiune care pune intrebari, ofera raspunsuri si nu iarta pe nimeni! Numai la Realitatea TV o analiza rece de la Rares Bogdan si Cozmin Gusa.

Mai multe articole despre:
alegeri prezidenţiale jocuri de putere