MENIU

SURSE: PSD și PNL, candidați separați la alegerile prezidențiale și parlamentare. Un ministru se pregătește să plece din Guvern

SURSE: PSD și PNL, candidați separați la alegerile prezidențiale și parlamentare. Un ministru se pregătește să plece din Guvern

Este bomba momentului pe scena politică! Coaliția dă semne că o ia pe drumuri separate în cursa pentru Palatul Cotroceni, după ce a recurs la această tactică pentru Capitală. Surse politice ne-au dezvăluit că se pregătesc liste separate inclusiv pentru Parlament, dar nu este exclusă nici ruperea Coaliției. Între timp, se pregătește și remanierea primului ministru din Guvernul condus de Marcel Ciolacu.

Pe scena politică din România, tensiunile ating cote alarmante în cadrul Coaliției de guvernare, ale cărei partidele par să urmeze căi divergente în cursa pentru Palatul Cotroceni. După adoptarea unei tactici similare în lupta pentru Primăria Capitalei, surse politice au dezvăluit că pregătirile pentru liste separate nu se opresc doar la nivelul Parlamentului, ci indică și o posibilă ruptură în Coaliție.

În acest context agitat, se profilează și remanierea în Guvernul condus de Marcel Ciolacu, iar numele care circulă în discuțiile politice este cel al lui Adrian Veștea, actualul ministru al Dezvoltării. Veștea, care se lansează în cursa pentru președinția Consiliului Județean Brașov sub umbrela PNL, pare să fie în centrul schimbării iminente.

Aceste mișcări politice neașteptate indică o schimbare majoră în peisajul politic al țării și ridică semne de întrebare cu privire la stabilitatea Coaliției. O eventuală rupere ar putea avea consecințe profunde asupra guvernării și ar putea influența în mod crucial următoarele alegeri.

Strategiile Coaliției pentru Primăria Capitalei: Se cere RETRAGEREA lui Piedone

Mai multe articole despre:
coalitie guvernare politica