MENIU

Va fi suspendat Donald Trump? - Jocuri de Putere, ora 21.00

Donald Trump, la CIA

Rareș Bogdan vă așteaptă, marți seară, la o nouă ediție a emsiunii Jocuri de Putere. 

Ora 21: SOC SI GROAZA IN AMERICA: VA FI SUSPENDAT TRUMP? Cuvantul care da frisoane: "Watergate"! - Gest inedit din partea directorilor FBI - Scandalul Trump/Rusia ia amploare - Legăturile echipei Trump cu Moscova, investigate - Amestecul Rusiei in alegerile prezidențiale - Seful FBI, in prima ieșire publica de după câștigarea alegerilor de către Trump - Doar 37% dintre americani de acord cu Trump, care sustine: am fost spionat de Obama - Financial Times anunta apocalipsa: Exista indicii despre ceva mai grav decât "Watergate" - Investigația asupra legăturilor Trump-Rusia, mai mare decât "Watergate"?

22.30 - Detaliile cutremuratoare ale sinuciderii unui detinut de 33 de ani care nu a fost lasat sa-si inmormanteze fratele, copilul si sotia - Fratele, mort dupa trei saptamani de la decesul sotiei si fiului intr-un accident de masina!

INCHISORILE ROMANIEI, SUSPECTE CA-SI ASASINEAZA DETINUTII - Crime cu premeditare - Ultimele lagare din lume. Destine frante, dupa ce au fost interzise pe baza unor decizii corecte ale Justitiei, cetateni care sufera din cauza unor politicieni penali care se ascund in spatele conditiilor infioratoare din inchisorile Romaniei pentru a isi salva coruptii!

VESTE CUMPLITA: Romanii, interzis la transplant pulmonar la Viena - Cateva zeci de pacienti, in pericol sa se stinga - Ministerul se roaga de spitale din Cehia si Germania

Un deputat PSD de Teleorman, celebru din dosarul "Referendumul", jigneste sute de mii de oameni: anchetele DNA seamana cu cele impotriva burghezo-mosierimii din anii 50. Stenograme incendiare

DECIZIE ISTORICA A CCR, in privinta lui DRAGNEA

Sondaj: CINE ESTE CANDIDATUL DREPTEI - Va fi detronat Iohannis?

Într-o emisiune marca "Rareș Bogdan", la Realitatea TV si Realitatea FM de la 21.00 la 00.30

Mai multe articole despre:
Donald Trump jocuri de putere