MENIU

SPECTACOL GUVERNAMENTAL TOTAL, PE BANII DUMNEAVOASTRĂ – Document INCENDIAR

JOCURI DE PUTERE. DEZVĂLUIRI incendiare, la Realitatea TV

Pomenile electorale ale Guvernului îi vor costa scump pe români. Ca să achite nota de plată a candidaturii preşedintelui PSD, Victor Ponta le va goli buzunarele. Cine îl poate opri?

În această seară, de la ora 22.00, rămâi cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la “Jocuri de Putere”, pentru a afla câţi tineri se pregătesc să părăsească România pentru a scăpa de catastrofa care le bate la uşă si cati romani sunt pe cale de a fi cuprinsi de disperare din cauza inconstientei unor guvernanti inconstienti!

Cât costă anul 2015 pentru bugetul unei familii cu 2 copii, câte locuri de muncă va trebui să aibă o persoană ca să-şi achite dările şi de ce un autoturism va deveni un lux! Dezvaluiri incredibile la "Jocuri de putere"!

Despre transformarea unei ţări bogate într-o feudă de partid, despre mafia care îţi fură toată agoniseala pentru a-şi cumpăra politicieni şi unde se află singura soluţie pentru salvarea unei tari ce a fost odata bogata!

Numai la “Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi un Document INCENDIAR care demonstreaza de ce devine un LUX sa traiesti in Romania,  ora 22.00