MENIU

"Soluţia IOHANNIS". ANUNȚ IMPORTANT pentru scena publică, ÎN DIRECT, la REALITATEA TV

"Soluţia IOHANNIS". ANUNȚ IMPORTANT pentru scena publică, ÎN DIRECT, la REALITATEA TV

Liderii dreptei sunt incapabili să-şi unească vocile pentru a lupta cu Victor Ponta. În timp de preşedintele PSD îşi consolidează meterezele, adversarii săi îşi cară pumni ideologici, netezindu-i calea. Ce face Dreapta? Dar Popularii Europeni?

În această seară, de la ora 22.00, prim-vicepreşedintele liberalilor face un anunţ important pentru ţară, la “Jocuri de Putere”. Urmăreşte-l pe Klaus Iohannis pentru a descoperi cum se vor limpezi apele politice în următoarele două săptămâni şi cum poate dreapta românească să blocheze accesul lui Victor Ponta spre Cotroceni.

Ce decizie a luat Crin Antonescu în Statele Unite? Cum va reuşi el să mobilizeze electoratul liberal la europarlamentare pentru a nu-şi pierde poziţia de preşedinte al PNL? În ce măsură face cărţile preşedintele României, care este decis să lupte până la capăt pentru a-şi creşte noul partid până la Palatul Victoria? Vor ruşi să coabiteze Crin Antonescu şi Elena Udrea? Dar Iohannis şi Maior?

Răspunsurile în această seară, la JOCURI DE PUTERE, de la Rareş Bogdan şi Klaus Iohannis într-un dialog absolut unic la Realitatea TV!