MENIU

Rudy Giuliani amenință cu noi dezvăluiri despre afacerile lui Biden în România

Politiceni cu frizuri ciudate: Rudy Giuliani (R) New York, freza şobolan

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, amenință din nou cu dezvăluiri despre România. Este a doua oară când țara noastră este menționată în cel mai mare scandal politic de peste ocean, cel în care Donald Trump și Joe Biden, principalii rivali ai alegerilor prezidențiale din 2020, se acuză de abuz de putere și corupție. 

,,Nu sunt minciuni, chiar am multe dovezi.Ucraina este doar vârful aisbergului. Mergem în China, v-am povestit despre România, am primit o altă țară pe care o avem pe listă'', a declarat Rudy Giuliani, avocatul președintelui Trump.

În urmă cu câteva zile, tot la Fox News, Giuliani avertiza că va face dezvăluiri legate de afacerile lui Joe Biden în țara noastră.

,,Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei ştiu ceva despre care voi nu vorbiţi. Eu am totul aici. Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Staţi să vedeţi când ajungem la România'', spunea Giuliani

Declarațiile vin în contextul în care, peste Ocean, sunt investigate presupuse încercări ale lui Donald Trump de a face presiuni asupra omologului său ucrainean Volodimir Zelenski pentru a obţine beneficii politice în cursa electorală pentru un nou mandat de preşedinte la alegerile de anul viitor.

Liderul american i-ar fi cerut omologului său ucrainean, într-o convorbire telefonică, să ancheteze activitatea fiului rivalului său democrat Joe Biden, Hunter Biden, angajat în 2014 în consiliul de administraţie al companiei ucrainene Burisma, producătoare de gaze naturale.  

Mai multe articole despre:
rudy giuliani