MENIU

Prima reacție a ELENEI UDREA, după ce deputații au aprobat arestarea sa

Elena Udrea a scris pe pagina sa de facebook, după ce a fost aprobată arestarea sa preventivă, că ea își asumă destinul, dar le-a transmis un mesaj de avertizare colegilor săi din Parlament. 

”Parlamentul a avut o şansă, dar a ratat-o. Eu îmi asum destinul. Subiectul nu trebuie să fie ce se întâmplă cu mine, ci cum va arăta România condusă din umbră discreţionar şi ocult, odată ce adevărul a fost suprimat”,  se arată pe pagina sa de facebook. 

Deputaţii au aprobat cererile de arestare, urmărire penală şi reţinere pe numele Elenei Udrea


Plenul Camerei Deputaților a aprobat, luni, șase cereri ale procurorilor, pe numele Elenei Udrea, pentru începerea urmăririi penale, reținere și arestare preventivă în două dosare: "Gala Bute" și "Microsoft". Elena Udrea poate fi arestată după ce decizia Camerei Deputaților, privind aprobarea cererii DNA, în acest sens, este publicată în Monitorul Oficia

UPDATE 00:30. A fost votata si ultima cerere de de inlocuire a controlului judiciar cu arestarea preventiva, pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft. Toate cererile au primit vot favorabil. Sesiunea parlamentara s-a incheiat, potrivit HotNews.ro.


UPDATE 23:48 
Se reia votul privind arestarea preventiva a Elenei Udrea. Este ultima cerere.  Valeriu Zgonea cere sa se voteze acum o anexa la un proiect de lege, informează HotNews.ro.

UPDATE 23.45: Cererea DNA privind reținerea și arestarea preventivă a deputatului Elena Udrea, în dosarul Microsoft a fost adoptată de plenul Camerei Deputaților, cu 202 voturi "pentru" și 65 de voturi "împotrivă", potrivit Agerpres. 

l