MENIU

Ponta: Creștere economică! Mediul de afaceri: Ne sufocăm! Cetățenii: Trăim prost. Unde e adevărul?

<p>JOCURI DE PUTERE cu Rareş Bogdan</p>

Premierul României susţine că ţara se află într-o situaţie economică “extraordinar de bună”, Institutul Naţional de Statistică susţine că investiţiile din buget au scăzut cu 30%, iar oamenii de afaceri străini vorbesc de un risc major de retragere a capitalului străin.

Oamenii de afaceri romani spun tot mai mult si tot mai des: NE SUFOCAM! Cetatenii Romaniei traiesc prost si fara de speranta. 

În această seară, de la ora 21.00, 5 analişti economici de top îţi spun CARE ESTE ADEVĂRUL DESPRE ECONOMIA ROMÂNIEI. 

Mircea Coşea, Florin Cîţu, Lucian Isar, Cristian Grosu şi Edward Pastia îţi spun ADEVARUL! Cum a ajuns ţara la cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană dar fara ca viata romanilor si securitatea financiar-economica a firmelor sa creasca! Când se va vedea bunăstarea şi în capacitatea de economisire a românilor? De ce pune fiscul presiune pe contribuabilii oneşti în loc să lupte cu evaziunea fiscală, aşa cum cere Consiliul Investitorilor Străini? 

Iar de la ora 22.30 Alina Mungiu-Pippidi îţi vorbeşte cu umor despre cele două populaţii ale României: politicienii şi contribuabilii. De ce s-a umplut “Mioriţa” de păduchi, cum înlocuim maneaua politică cu un MODEL DE ŢARĂ şi pe cine punem în loc după curăţenia făcută de DNA? 

Răspunsurile astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV!