MENIU

Nici o pălărie nu este prea mare pentru Firea. La ce funcție visează actualul primar general

Primarul general Gabriela Firea a afirmat, luni, la Antena 3, că în eventualitatea unei candidaturi la alegerile prezidenţiale ar fi necesară susţinerea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, cum s-a întâmplat şi în cazul candidaturii la Primăria Capitalei. Firea a precizat că aceasta este doar ”o ipoteză de lucru”, ea dorind să-şi încheie mandatul de primar general.

”Dacă discutăm un scenariu, o ipoteză de lucru, ar trebui să se întâmple acelaşi lucru: domnul preşedinte Liviu Dragnea să facă această propunere, validată de Biroul Permanent Naţional şi de Comitetul Executiv, asta bineînţeles peste doi ani de zile”, a spus Firea.

”În acest moment nu văd posibilă această variantă (candidatura la prezidenţiale - n. red.) pentru motivul extrem de important că am dovedit până acum seriozitate ca jurnalist şi senator şi doresc să am aceeaşi atitudine şi ca primar general (...) Eu mi-am exprimat foarte clar prioritatea - să închei mandatul de primar general şi toată energia mea se canalizează pe activitatea de la Primăria Capitalei”, a mai spus Firea.

Mai multe articole despre:
null