MENIU

Moment inedit în campania electorală: Nicușor Dan a așteaptă-o pe Gabriela Firea la întâlnire

Nicușor Dan

Candidatul Dreptei - Nicușor Dan, susținut de PNL-USR-PLUS, i-a trimis, joi, un sms primarului general Gabriela Firea prin care a înștiințat-o că o așteaptă la o dezbatere.

”I-am adresat nenumărate inviatații la dezbatere i-am trimis un sms prin care i-am spus că o aștept astăzi, la ora 11.00. Mai stăm 10 minute să vedem dacă vine.

Am sunat-o pe doamna Firea, la ora 10, nu mi-a răspuns. E o persoană ocupată. I-am dat un SMS chiar atunci în care i-am spus că am aflat că vine la URAC, i-am spus că îi îndeplinesc dorinţa şi o invit la această dezbatere la baza STB-ului. Mi-a răspuns prin SMS. Nu este nici legal, nici civilizat să fac public răspunsul. În esenţă, mi-a oferit o consultanţă politică. Mi-a dat nişte sfaturi politice”, a declarat Nicușor Dan la o conferință de presă din fața Uzinei de Reparații „Atelierele Centrale”.

Nicușor Dan a anunțat că va prezenta în detaliu cele mai recente cazuri de corupție din Primăria Municipiului București.

”După cum vedeți, am fost cavaler și am păstrat un loc la umbră. Avem trei subiecte: achiziția de tramvaie, parcul Verdi și o campanie de dezinformare care se desfășoră în stilul anului `90”, a remarcat Nicușor Dan, după perioada de așteptare în care Gabriela Firea nu s-a prezentat la dezbatere, continuându-și conferința de presă.

”Insistă să vorbească de realităţi falsificate, insistă să spună că a luat un miliard de euro bani europeni când ea a luat de 30 de ori mai puţin, insistă să spună că a reabilitat 50 de kilometri conductă pe inelul principal când ea a reabilitat mai puţin de un un kilometru, insistă să spună că a plătit subvenţia STB când ştim bine că nu a plătit-o şi datoria este de un miliard. Toată această realitate inventată, fabricată în care pompează bani publici în campania de publicitate poate să fie demontată la o dezbatere unu la unu cu documentele în faţă”, a mai spus Nicușor Dan.

Mai multe articole despre: