MENIU

Moțiunea, ordin de zi pe unitate la USR-PLUS

USR-PLUS are „ordin de zi pe unitate”: „Moțiunea nu trece!”, scrie pe contul său de socializare istoricul Marius Oprea. El face referire la ingerința statului paralel, despre care a vorbit și consultantul politic, Cozmin Gușă, în repetate rânduri. 

„Am scris mai demult cine a nășit partidul PLUS, al lui Dacian Cioloș: „papa” Iordache, colonel-anchetator la Securitate. Pe 20 ianuarie 2019, Cozmin Gușă declara: „Legat de USR şi Coldea, acest partid a fost moşit de Coldea în 2016, ca să distrugă scorul PNL-ului. Cu contribuţia lui Cioloş prim-minstru, care a refuzat să facă front comun, cum l-a rugat Iohannis, pentru un scor mai bun al PNL-ului, şi a preferat să încurajeze mai mult acest USR.”, a scris pe facebook, Marius Oprea.

Declarația lui Dan Barna, potrivit căreia moțiunea de cenzură ar putea să nu treacă, nu este doar o prognoză, atrage atenţia istoricul și scriitorul Marius Oprea.

„În aceste condiții, declarația din ajunul moțiunii de cenzură a liderului Dan Barna de la USR-PLUS, potrivit căreia „nu bagă mîna-n foc” că se va vota moțiunea de cenzură nu este o prognoză (altfel, teroretic lipsită de fundament), ci este de-a dreptul un „ordin de zi pe unitate”, scrie Marius Oprea. 

Mai multe articole despre:
null